Paremminkin otsikko voisi olla muunnelma Hiitolan sukista. Nämä sukkaset valmistuivat Sisusta 2,5mm puikoilla. Jonkin aikaa piti sukkainspiraatiota odotella, mutta tulihan se sieltä. Tätä ennen olenkin tainnut tehdä pelkkiä perussukkia ja nyt tuntuu että on jo paljon helpompaa siirtyä pitkään himottaneiden pitsisukkien kimppuun. Kukaan ei tietenkään huomaa kuvassa roikkuvaa kameran rannenauhaa, aloittelijan virhe :)

605565.jpg

Höyrytys tai pingotus olisi varmaan tehnyt terää, se näkyy erityisen hyvin alemmassa kuvassa. Mallineule oli mukavaa ja huippujoustavaa. Näyttäisi varmasti vielä paremmalta ellen olisi vähentänyt leveiden pitkittäisraitaosuuksien silmukoita näin rankalla kädellä. Seuraaviin sukkiini teen pitemmän kantalapun, enemmän välikerroksia kiilakavennuksiin ja aiemmin aloitetut niin ikään useammilla välikerroksilla varustetut kärkikavennukset. Istuvuusodotukset ovat korkealla.

605569.jpg

Postisetä toi tänään pehmeän paketin Hämeenlinnasta. Tihrustin kannettavan ruudulta silkkivillalankojen värejä ja tilasin varman päälle tummanruskeaa. Hetken aikaa sitten jouduin nieleskelemään kun pussukasta paljastui neljä havunvihreää vyyhtiä, eivät ihan yhtä synkeitä luonnossa kuin kuvassa... No, pidän tästäkin väristä ja sopii varmasti yhtä hyvin suureelliseen huivisuunnitelmaani kuin ruskeakin. Jään odottelemaan sopivaa aloitushetkeä.

605579.jpg