Viluvarpainen vauva tarvitsee ehdottomasti ohuet täysvillaiset sukat, muistin melkein varmasti ettei meillä ole sellaisia joten jätin etsimisen jo ennen kuin ehdin siihen ryhtyäkään. Nappasin 2,5mm puikot ja vähän kummallisen värisen sukkalangan, kiinnosti hirveästi nähdä millaista pintaa tuosta tulee.

1367868.jpg

Lanka kuuluu selvästi niihin, jotka paranevat kun pääsevät puikoille. Neulepinta on siedettävän karkeaa eikä tunnu ollenkaan niin kovalta kuin lanka neuloessa. Menekki Pompan polvisukkiin 30g eli puolet jäi vielä tähteeksi.

1367870.jpg

Sattui niin sopivasti nuo värit, kerälle jäänyt lanka on paljon vaaleampaa kuin nämä sukat. Väri alkoi toden teolla vaihtua vasta ihan jälkimmäisen sukan kärjessä. Päätin räiskiä kuvat heti aamuhämärissä kun kerran luvassa on tänään tasaisen harmaata säätä. Mallimme kärsi levottomista jaloista ja turhaan yritin saada värejä esille ilman salamaa. Ehkä oikeammin näkyvät lankakuvassa.

1367877.jpg

Omien kehruiden neulominen on aina yhtä jännittävää ja lopputulos mielenkiintoinen, välillä kun vastaan tulee tietyn värinen ja muotoinen epätasainen kohta voi muistua mieleen se satu jota juuri sivusilmällä oli lukemassa kun homma karkasi käsistä...