Kaava: Ottobre 6/09 (Mustikka-haalari)

Kangas: Muru-neulos 100% luomupuuvillaa (oranssi otso)

Koko: 86cm

Muuta: Vetoketju kirpparilta (lyhennetty risasta) ja lahjetta koristava nauhanpätkä viimevuotisesta joululahjapuuhapaketista. Lahkeiden käänteissä napinlävet ja nyttemmin myös kuminauhat, kasvunvaraa.

 

 

 

Hilppa sai kuin saikin oman amiguruminsa, langat seiskaveikkosia. Oikeastaan näitä on aika mukava tehdä. Kasvot on se kompastuskivi, tämäkin vauva on ihan vinosuu.

 

 

 

Mitähän kaikkea sitä voi päällystää? Tarvikkeet näihinkin on tilattu pimeänä hetkenä Etsystä. Vähän pikaliimaa lisäksi.

 

 

Eilen kaatuivat pihapuut, enin osa siististi sokerileipurin kiskoessa köyttä jonka päässä oli kotitekoinen harjateräksestä tehty ankkuri. Yhteen tarvittiin autoa ja viimeinen runko katkaisi köyden, onneksi naapurin isäntä on utelias ja kävikin pian tönäisemässä traktorin kauhalla koivun kumoon. Ei ihan pudonnut sähkölinjoille.

 

 

Risukransseja jouluksi? Tervetuloa vaan jos kaipaatte materiaalia.

 

 

Sohvakin saatiin eilen puunhakkaajan kyydillä, taidan tästä hilppasta irtopäällistä tilaamaan.

 

 

Tuon kuvassa näkyvän, Titiyyltä saadun messulipun tuhlasin tänään. Oli kiva messuilla koko porukalla, Elman kanssa valittiin muutamia leimasimia jouluaskarteluihin. Mukavaa on toivottavasti tulossa! Hyshyshommia on muutenkin alkanut ilmaantua kuin tyhjästä vaikka yleensä olen ihan toivottomasti jälkijunassa niiden suhteen.