Eilen kokoontui pitkästä aikaa askartelunystävien näperryskerho, suurkiitokset vaan kaikille mukana olleille. Oli mukavaa. Yhteistyö on voimaa, eikä myyräsapluunan tekeminenkään tuntunut kahdestaan kummoiselta hommalta. Painaminenkin sujui vauhtiin päästyämme joutuisasti, onneksi joku hoksasi hiustenkuivaajan.

 

 

Valkoinen toppi on siis Jaanan ja vihreä body meidän. Siinä sivussa tein toiseen kirpparibodyyn sienen aiemmin leikatulla sapluunalla. Ensi kerralla pitää laittaa punaisen alle valkoista, väri ei muuttunut tummalla alustalla millään helakaksi vaikka kerroksia on kolme.

 

 

 

 

Tytöille ompelin jonain päivänä omppukipon (suurennettu Juju-kirjan kaavasta). Omppuhiippa on ollut kovin suosittu ja tämä on ihan samoista aineista tehty, vuorina ohuenohut trikootikkikangas.

 

 

 

Itselleni katkaisin uusien syyskenkien kaveriksi säärystimet villapaidan hihoista.

 

 

Keväällä sain tädiltäni ison kassillisen maripaloja ja lupasin ommella maksuksi jotain pikku tyttöselle. Tuli pipo, hame ja paita jotka toivottavasti mahtuvat. Pesuohjelappu on purkutavaraa.

 

 

 

Ruokakauppatuliaisina sain kahvipurkin, olin kyllä hieman vihjannutkin asiasta aiemmin. Itse en saanut tuota viime viikolla ostettua, mikä lie nuukuudenpuuska iski. Nyt olen kyllä tyytyväinen.