Ottobre 1/09 Siiri liivihame oli se mistä lähdettiin, yksinkertaistin kaavaa kovalla kädellä koska kankaan kuviointi on lievästi sanottuna hallitseva. Koot 110 ja 116, reiluja. Pienempi olisi nyt Elmalle passeli, tosin hän ei voi (eikä omasta saati sitten Hilpan mielestä saakaan) sitä käyttää koska se on Hilulle tehty. Pistin sitten molemmat kaappiin odottamaan kevättä, ehkä ovatkin paremmin paikallaan kesämekkoina.

 

 

Molempien maisemakangas sitä aiemmin mainostettua roskistavaraa, pienemmän mekon ruskea ruutukangas kirpparityynyliinasta ja isomman siniruudullinen omaa ala-asteaikaista "pieni talo preerialla" -hameenhelmaa. Tuli heti mieleen ne pitkävartiset nauhakengät joita pidin talvisin hameen alla ylipitkien itse kudottujen, pahasti eriparisten villasukkien kanssa. Huh! :)

 

 

Mitään en näihin joutunut ostamaan, kantit omia jemmauksia. Tuo kapea sininen vinonauha on ihan kamalaa ommeltavaa, onneksi sain sen nyt lopetettua!

 

 

Tykkäsin tekemisestä ja lapsille kelpasi lopputulos ilman vetkutteluja (kerrankin!). Muuten nuo taistelevat virtaset ovatkin tauotta toistensa kimpussa, taidetaan olla aika kurassa uitettuja unissakävelijöitä koko porukka. Valon puute tuntuu pitemmän päälle jo lapsissakin. Ihanaa päästä lauantaina kylpemään!