Kaava mukaeltu Ottobren Sparrow -kevyttoppatakista (4/09) ja taskut lainattu uusimman lehden (6/09) toppiksesta. Toiveissa oli vetskari, koska se on nopeampi kun napitus. Kankaat kirpparilta, päällinen verhoa ja vuori sekä kanttaukset kahdesta tyynyliinasta. Lämmikkeenä välissä erilaisia fleecejämiä ja resorit äitin vanhoja. Vetoketjun jouduin ostamaan varta vasten, sieninauha on Farbenmixin.

 

 

 

 

 

Hattukin piti tähän sopivaksi tehdä, samoista materiaaleista ja kaava Ottobresta (6/09). Ilmeisesti olen ommellut keskikappaleen väärin päin, pitäisihän koon 54 mahtua edes 52-senttiseen kuulaan. En keksi muuta selitystä myssyn pienuudelle. Onneksi Elmalla on olemassa valkoinen toppalakki joka käy kuin nyrkki silmään takin kanssa, muuten harmittaisi tämä tunarointi.

 

 

Pari kuvaa vielä ompeluvaiheesta, en tiedä onko tämä laillista mutta tikkasin vaan fleecet ympäri vuorikappaleisiin 15mm etäisyydeltä reunasta ja leikkasin sitten ylimääräiset saumanvarat pois ennen vuorikappaleiden yhdistämistä. Tuli litteät saumat kun lopullinen ommel kulki ihan fleecen reunaa pitkin.

 

 

 

Sade on lopultakin tauonnut! Aamulla ihan säikähdin kun lämpömittari näytti melkein kymmentä pakkasastetta. Tuntui hassulta, kun kylmyys ei heti sängystä noustua kohmettanutkaan varpaita. Elelemme vasta villasukkakauden alkua, kiitos eristettyjen lattioiden.