Jatkoin myssyjen tekoa kun kaapsta pilkisteli muutamia sopivaisia jämälankoja (lähinnä puuvillaa ja mohairia). Nämä ovat kutakuinkin kokoa 56-58cm. Nappivalinnat suhteellisen neutraalit kun en tiedä vielä kenen käyttöön päätyvät.

1075165.jpg

Elman mielen on viime päivien kuluessa vallannut joku ihan oma pupuvillitys, jonka seurauksena sain hauskan tilaustyön koukuteltavaksi. Kaikki yksityiskohdat määriteltiin tarkoin käsien viuhautuksin ja kokovartaloelein, napin ompeluun käytettävän langan väriä myöten. Langaksi valitsimme hyvässä yhteisymmärryksessä tappajavyyhdin ensimmäisen kerän (jipii, enää 10 jäljellä). 5mm koukku olikin ihan sopiva tälle langalle.

1075185.jpg

Korvat ovat tietysti tässä päähineessä se tärkein juttu, alkuperäisenä toiveena oli yhteen ommellut pystykorvat mutta nämä luppamallit taitavat olla kuitenkin hieman käytännöllisemmät. Hillitön riemu täytti mielen kun kävi ilmi, että joillain oikeillakin kaneilla on roikkuvat korvat. Tämä siis ON ihan oikea pupuhattu. Harva työ on näin palkitseva, vuorokaudessa valmista ja saaja hyppii tasajalkaa onnesta! Vähän väliä käydään naulakon vieressä myhäilemässä.

1075231.jpg

Mikä ilmiö tässä kuvassa mahtaa olla, koko horisontti on voimakkaasti kaareva ja leikkimökki näyttää kaatuvan justiinsa kyljelleen? Efektiä korostaa hauskasti vastakkaiseen suuntaan kenottava hopeakuusi.