Olipa taas mukava lukea kommenttejanne, kiitokset niistä! Mitään kauppaa ompeluksille ei ole ja tuskin tuleekaan. Parhaat ideat tulee ja menee kun saa ihan vapaasti touhuta, vaihtaa aihetta ja jättää vaikka välillä töitä kaappiin hautumaan. Nyt taas voisi olla pari käsiparia enemmän kun ajatusta pukkaa toisen perään eikä mitään saa siivouspäivänä luvan kanssa toteuttaa. Höh! Ihan pikkuisen kuitenkin kokeilin sitä uutta tuuttia jonka muutamat aiemmasta kuvasta tunnistivatkin.

 

 

Tilasin työkalun Kangastukusta kuten myös kuvissa vilahdelleet rimpulat ja henkselinipsut. Voin lämpimästi suositella kyseistä kauppaa, taisin tilata ensimmäiset vaippakankaat tuolta viisi vuotta sitten eikä ongelmia ole ilmaantunut kertaakaan. Laskeskelin että tämä värkki maksaa itsensä kohta takaisin, mulla jäisi nimittäin käsin kääntäen omat vinonauhat tyystin tekemättä. Ihan liikaa palaneita sormia, hermoja ja mutkaista nauhaa.

 

 

 

Viimeiset nappipompulat (nappiaihiot loppui jo, älkää pelätkö) tein toissailtana. Kokeilin vähän pinneihinkin, todistetusti toimii. Omiksi suosikeiksi tuli ehdottomasti nuo oranssi-mustat kukkanapit.

 

 

 

Kolme pientä säilytyspussukkaa hurautin yhdestä aiemmin huovutetusta neuleesta, tähän pulleakylkiseen muuttivat marmorikuulat tai todellisuudessa ehkä puolet niistä, loput on jo lattian ja seinän välissä. Tämänköhän takia jotkut kiinnittävät remontin jälkeen jalkalistat paikoilleen?

 

 

Tänä aamuna kello 6.35 pyörähti käyntiin neljäs vuosi Hilpan hulppeassa seurassa, tässä ristiäisaamun kuvassa heiluu nyrkit eikä meno siitä ainakaan ole rauhoittunut. Elma saa vastedeskin nukkua vieressä koiranunta. :)