Tahmean alun ja luovan tauon jälkeen innostuin taas käsittelemään mohairia. Luovuin suosiolla kampaamisesta ja karstasin karvat, lopputuloksena oli huikean kuohkeita jättilepereitä jotka kehräytyivät melkein itsestään.

562008.jpg

Nyt rasvaisuus ei enää häiritse kun kuidut ovat kunnolla erottuneet toisistaan eivätkä pyri yhtenä klimppinä rullalle. Kehräsin aluksi ohutta säiettä, jonka kertasin aiemmin kokeillun ohuen farkkuvillan kanssa. Yritin värjätäkin tätä 2-säikeistä lankaa mutta lopputulos on niin likaisen näköinen että uitan vyyhdin joskus uudessa väriliemessä ennen julkisempaa esittelyä. Laatikon pohjalla oli vielä hieman valkoista alpakkaa viime kesän jäljiltä ja tätä olen nyt sekoitellut mohairiin. Haaveilen yksisäikeisestä huivilangasta, tämä yhdistelmä kun ei tosiaankaan tarvitse itseensä paljoa kierrettä. Toivottavasti lopputulos on sen verran pehmeää että kehtaan jonkun huivin siitä neuloa.

562012.jpg

Vielä yksi iloinen uutinen! Tilasin eilen uuden kameran, parin viikon kuluttua voin siis ottaa ehkä jo vähän parempia kuvia :) 5 vuotta vanha 2 megapixelin kameramme palvelee vielä ikäänsä nähden hyvin mutta jotenkin sitä kaipaa hieman parempaa kuvanlaatua kun nykyaikaisissa peruskameroissa tarkkuus taitaa olla jo vähintään kolme kertaa parempi. Puhumattakaan makrokuvista ja muista pikku mukavuuksista... toivottavasti postipoika pitää kiirettä!