Olen eräänkin kerran polttanut näppini hellan kuumentamassa puurokattilan kahvassa. En polta enää. Tuppilo säilyy kätevästi pellinvarressa ja sopii kaikkiin pannuihin, olisi kannattanut tehdä jo aikoja sitten! Jämävillalankoja nelosen koukulla.

 

 

 

Jos sokerileipurilta kysyttäisiin, yhdessäkään lasten vaatteessa ei olisi neppareita, nauhoja tai muita pukijaa haittaavia kiinnittimiä. Kokeilin nyt tehdä pari helppoa kietaisupaitaa, kaavat on piirretty vapaalla kädellä 62-senttisestä bodysta. Mustavalkoinen kangas jäi tähteeksi omasta pallopaitaompeluksestani ja aurinkoisempi on leikattu omasta räjähtäneestä maripaidastani.

 

 

 

Oliskohan tuota kietaisua kannattanut tikata osalta matkaa kiinni?

 

 

 

Kirpparilla oli pitkästä aikaa herkkupöytä josta napsin kuudella eurolla muutaman kutsuvasti huudelleen pienen bodyn ja paidan. Vaikka sitten lasketun ajan ohittamisen kunniaksi.

 

 

Poikanen on vuorotellen tuhmauhma ja vauveli tai sitten hurja jääkiekkoilija. Eilen tuo keksi laittaa oman potan päälläistuttavasta leikkiautosta jossa on avattava penkki. Housujen laskeminen oli unohtunut mutta mitäs pienistä. Tyytyväisenä tuli kertomaan autopisusta ja pyytämään kuivia housuja.