Hyssyntyssyjen vierellä ja välissä putkahtelee näköjään muutakin. Innostuin lauantaina kahdesta vaatteesta. Ykkösihastus oli Marimekon sinapinkeltainen, liian kallis neuletunika kirpparilla. Muokkasin samaa tyyliä perustrikoopaidan kaavaan (Ottobre Workshop). Vähän vielä jäi paranneltavia paikkoja mutta kelpaa käyttöön näinkin. Ja ennen kaikkea mahtuu päälle eikä purista mistään. Vaatteet tuntuvat vaan vähenevän koko ajan...

 

 

Kangas on joskus nettihuutokaupasta kiljaistu, pidän tuosta omituisesta väristä.

 

 

Toinen pakottavasti huudellut malli sattui silmään Lapikkaan talossa. Mansikkakangas oli selvä valinta ja kaavan rustasin Elmalle mutu-tuntumalla sunnuntaihesarista. Kantiksi sain laitettua kerrankin jotain muuta kuin ruskeaa tai punaista ja pakko tunnustaa että teki oikein hyvää vähän irrotella.

 

 

 

 

Vielä pari vanhaa juttua, kun kerran aurinko meitä näin hellii. Risukranssi ilman lisävarusteita. Aloituksessa on pieni rautalankakiinnitys ja sitten ympäri, ympäri, ympäri... Värjäyksetkin ovat jo useamman viikon takaa (ruskeat kahvin- ja teen jämillä, muut reaktiiviväreillä perintövillalangalle).