Aikuisten v-aukkoinen velourpaita kirpparilta kohtasi tiensä pään kun tykästyin sen ruosteiseen väriin. Tuli vauvalle haalari ~68cm ja poikaselle 90-senttinen slipari. Leikkasin molemmat valmisvaatteista mallaten ilman kaavoja.

 

 

 

Halusin säästää alkuperäisen etukappaleen kaula-aukon haalariin vaikka se aiheuttikin vähän pääntiehässäkkää kun samanlaista resoria ei löytynyt. Keltaisen raglanpoolon (60cm) tein aikuisten pehmeästä pikeepaidasta vanhoja vauvanpaitoja matkien.

 

 

Lahkeensuuresorit ovat umpinaiset ja haarasaumassa neppilista. Ihan mukava systeemi käytössä ja sukatkin pysyvät näin kohtuullisesti jalassa.

 

 

Itselleni koitin kehittää  imetysvaatetta Ottobren workshop-paitakaavasta. Helmakappale jatkuu kainalosaumaan asti ja sen yläreunassa on saumurihuolittelu johon ymppäsin framilon-nauhan. Päälikappale voisi olla vielä jonkun sentin pidempi mutta muuten mekko tuntuu pikatestin perusteella pelittävän aika kivasti. Herukkatrikoo on Nansoa Huvikankaasta.

 

 

 

 

Kiva nähdä välillä kuvia itsestä. Näiden innoittamana menen kyllä tulostamaan tämän, jos vaikka pääsisin pikku hiljaa  tuosta integroidusta uimarenkaasta.