Enpähän taaskaan malttanut. Ruokalappujen kanteista on ommeltu puolet ja eilen piti välttämättä päästä paitaa silppuamaan. Froteen kanttaaminen ei muuten ole ihan mukavinta puuhaa.

 

 

Gyntherin kaavalla leikkasin poikaselle yhdestä kauluspaidasta housut, ei jäänyt kuin kalvosimet ja kaulukset yli 80cm pöksyjen jälkeen. Yläosassa on vuori samasta kankaasta ja polviin laitoin paikat kun nelivedolla mennään vieläkin.

 

 

Rintatasku jäi etukappaleelle, lahkeiden sisäsaumoissa on napit ja napinlävet. Niskasta ratkoin lapun, käänsin puhtaan puolen päälle ja ompelin selkäpuolelle nappikoristeen. Mahdoton määrä nappeja irtosi yhdestä paidasta! Olkaimissa on käytännön syistä nepparit.

 

 

 

 

 

 

Valmiiksi leikatut resorit löytyivät vintiltä. Kivaa kangaspostiakin olen saanut, eilen iki-ihanaa vaihtarivelouria (kiitos Pia!) ja tänään synttärilahjaksi tilattua japsipuuvillaa.

 

 

 

Onhan se kivaa kun lapset on omatoimisia...? Koin eilen mahtavan ruoanlaitollisen ahaa-elämyksen. Pehmeästä tofusta tulee hyvää "rahkaa" vaahdotetun kauravaniljakastikkeen ja marjojen kanssa. Maistuu maitoihmisillekin.