Kuluneen viikon aikana olen kasvatellut kiitettävästi sekä keskeneräisten töiden kasaa että visa-laskun saldoa. Ainut valmiiksi ehtinyt käsityö on satiininauharusetti kastemekkoon enkä sitäkään muistanut kuvata joten esittelen nyt sitten näitä ostoksia.

Eilen sain ennakkosynttärilahjan, aika hyvän. Mistä ne tiesivätkin... :) Knit Picks Harmony -setti Tinttamarellista. Kuviointi ei ehkä ole ihan unelmaani mutta käsissä nämä tuntuvat ihanan kevyiltä eivätkä vaijerit vänkää vastaan. Nyt täytyy piilottaa muut puikot etten ala säästellä näitä uunin reunalla koristeena.
.
1384978.jpg

Merinokääryle tahtoi kuvaan uusien värjäystuulien todistajaksi. Sijoitin nimittäin toissaviikolla 5€ lähikaupan lasivuokatarjoukseen ja nyt olen testaillut villojen haudutusta hellan uunissa. Helppoa kuin mikä, villat voi huoletta unohtaa uuniin eivätkä kiehu pilalle. Iltapuuron keittämisessä vapautuva lämpöannoskin vaikuttaa sopivalta yhteen pieneen värjäyssatsiin.

Tänään tupsahti postilaatikko yllättäen täyteen villaa. Tilasin nämä perjantaina Skotlannista, toimitus oli aika nopea! Valkoista Shetlanninlammasta, Bluefaced Leicesteriä harmaana ja valkoisena, harmaata alpakkaa, bambua, banaania ja skottilaamaa. Ei kait sitten muuta kuin tulta padan alle...

1384981.jpg