Valokuvatorstain 125. haaste: KEITTIÖ.

" Keittiö on kodin sydän. Siellä keitetään, paistetaan ja leivotaan, säilötään, syödään. Ja siinä ohessa ajatellaan omia ajatuksia, vaihdetaan päivän kuulumiset perheenjäsenten kanssa, opetetaan kokkaamista lapsille tai viimeistellään yllätysateria rakkaalle. Keittiössä heräillään, keittiössä suunnitellaan tulevaa päivää - ja taas illalla sammutetaan valot tai kynttilä, kun viimeinenkin janohuikka on sammutettu.

On monta syytä väittää keittiötä kodin tärkeimmäksi tilaksi. Keittiössä eletään tätä päivää - ja tehdään huomispäivän muistoja" (Sirpa Rivinoja, 31.10.08, http://www.rakennaoikein.fi/fi/artikkelit/keitti%C3%B6-kodin-syd%C3%A4n-osa-2)

Tervetuloa tupaan, käykäähän rohkeasti peremmälle! Keittiö on järjestyksessä toinen ihan omannäköiseksi saatettu huoneemme, ensimmäinen oli luonnollisesti vessa. Tein yllätyshyökkäyksen eli saavutte luonnontilaiseen keittiöömme eteisen suunnasta. Pienet ovat unilla, Elma kirjoittelee.

 

 

Olohuoneen ovelta katseltuna, muuria vasten olevalle työpöydälle kuuluisi ainoastaan yleiskone, jostain syystä se on täynnä harrastuksia ja verhon takana pursuilee kangashylly.

 

 

 

Kuva armahtaa, oikeasti likaisia astioita on tiskipöydän lisäksi hellankin päällä. En osannut valita vain yhtä kuvaa joten tämä nyt lipsahti sarjaksi. Liian harvoin tulee dokumentoitua kotia arkikunnossa, pitäisi varmaan ottaa tavaksi. Edes kerran vuodessa.

 

Kiva kun kävitte, tervetuloa toistekin!