Reklamoin haisuliteddystä ja sitä samaa hajuttomana tupsahtikin sitten parin päivän päästä postilaatikkoon. Nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua Novitalla, sanoisin. Ensimmäistä kertaa heitä ikävillä uutisilla jouduin lähestymään. En erityisemmin tykkää pörrölangoista mutta koitan noista jotain kehitellä ja toimittaa parempaan kotiin. Tytöille kyllä kelpaisi kaikki pörrökarvasetkin, kunhan on punaista.

1899333.jpg

Siilimyssy on aika pientä kokoa, tein M-koon 7mm puikoilla ja näyttää olevan 2-vuotiaalle sopiva. Tosin nämä ovat tunnetusti isopäistä kansaa.

1899352.jpg

Kaulurin tein poikittain ainaoikein 10 silmukalla ja lyhennetyin kerroksin (joka toinen kerros kolmen silmukan matkalta) alareuna avartui sopivasti. Kiinnitys tulee toimimaan pienillä puunapeilla ilman napinläpiä kun neulos on aika harvaa. Kestää varmaan paremmin menossa mukana kuin tuon lusikanvarren kanssa aamulla. Tuli vähän kiirus kuvata kun saatiin Hilpan kanssa viettää hetki laatuaikaa ulkoilun jälkeen. Teddykerästä jäikin vielä nöttönen, seuraavan pipon teen kyllä isommalla koolla.

1899362.jpg

Syksyn ennätyslukemat saavutettiin tänään, aamulla oli eteisessä 17 astetta lämpöä. Olen vanhemmiten tullut armottoman aamuviluiseksi, onneksi ei sentään tarvinnut kauaa palella. Tämän nuotion syttymistä odotellessa porisi ripeämmin virinneellä hellalla aamupuuron vieressä aronimarjapata. On mulla sentään aika hyvä palvelu kun isäntä keräili ihan huvikseen eilen 8 litraa marjoja ennen aidan leikkaamista, jos vaikka tahtoisin värjätä tai jotain...