1265990.jpg

Tein tähän reilummin kierrettä, ajatuksena sukkalanka. Vahvikkeeksi laitoin melkein 20% karkeaa sipulinkuorilla keltaiseksi värjättyä mohairia, loput 80% on merinovillaa. 60g ja 160m, vahvuus aika lähellä Sisua.

1265991.jpg

Kummasti ne värit vaan kesyyntyvät toistensa joukossa. Tässäkin oli keltaisen lisäksi mintunvihreää, persikkaa ja paria tummemman oranssia tai melkein tiilenpunaista. Vielä ennen kehruuta olin varma etten pysty lankaa itse värien takia käyttämään mutta kerratessa kaikki muuttui melkein liiankin tasaiseksi massaksi.

1266004.jpg

Alla näkyvä petrooli Ainokasa on osoitus siitä että olen kehruuvimman ohella ollut myös neulovinani, hitaasti ja varmasti alulle ehtinyt pehmeä ja taatusti ihanan nuhjukaksi nyppyyntyvä kotivillatakin helma. Olen muuten vakaasti päättänyt myös laajentaa väriskaalaani. Aloitin operaation muinoin näiden Ainojen ostamisella ja nyt olen jo rohkeasti laittanut omatekoisiinkin lankoihin jotain muuta kuin vihreää ja ruskeaa, värjäyksiin jopa violettia. Värinsietokykyni on siis jo selvästi kehittymään päin.