Liialliset vapaapäivät näyttävät aiheuttavan ylenpalttista ompeluinnostusta. Työkausina tulee vain neulottua. Uutta pikkusaumuriakin on pitänyt vähän koeajaa, teollisuusmasiina kun ei enää mahtunut (eikä sitä ehkä haluttukaan) makuuhuoneeseen. Tytöt ovat katselleet epäluuloisina uutta konetta, ovat edelleen sitä mieltä että saumurin kuuluu olla metri kertaa kaksi ja painaa sata kiloa. Hölmö äiti osti toisen ompelukoneen ja pitää niitä nyt vierekkäin keittiön pöydällä. Mukava on muuten päristellä iltaisin kun lapset nukkuvat, makuuhuoneessa paras ompeluaika oli aina rajattu pois.

Itselleni tein pari tylsää peruspaitaa Ottobren kaavoilla. Kankaat on Nansoa ja jotain kotimaista elastaanitrikoota Myllymuksuilta.

 

 

Hilppa sai bambipaidan, kangas on joku löytöpala myös Myllymuksuilta. Onnistuinpas piirtämään raglanpaidan kaavan kun hyvää valmista ei löytynyt! Kuosi on hassu, hävisi kuvista heti kun vein kameran käsivarren mittaa kauemmas.

 

 

 

Aiemmin leikatun fleecetakinkin sain koottua eilen, kaava Ottobre 4/08 ja koko 98. Onneksi valitsin koon alakanttiin, tuli sopiva. Kangas on saatua, resori lähikaupasta.

 

 

En viitsinyt vuorittaa vaan peittelin niskasauman Farbenmixin nauhalla.