Aloin suunnitella viikonloppureissun pakkausoperaatiota ja huomasin ettei mukaan lähteville vaipoille löydy vielä sopivaa kassia, onhan noita vaippoja kuljeteltu vasta 4 vuotta... Paksu puuvillakangas, entisessä elämässään puusohvan istuinpehmusteen päällinen, sai heti illalla sakset niskaansa. Vuori on samaa kangasta ja laukusta tulikin ihan yhtä tukeva kuin uskollisesti palvellut marilaukkuni jota käytin mitta-apuna.

1410143.jpg

1410147.jpg

Kankaan varmaan tutummat tuntevatkin. Mulla tulee tästä aina mieleen se vauvakirjan kuva, jossa pinnistelen puusohvalla ensimmäistä kertaa mummon ja papan mökillä kesällä -84. Ikää taisi olla melkein kolme kuukautta. Kiitettävästi kirkkaat värit ovat kestäneet istumista! Muutama makkaranrasvatahra on kankaassa muistona mökkielämästä mutta saa ollakin, tuskin tämä meidän käytössä ainakaan puhdistuu.

1410152.jpg

Tänään pyryttää kuin talvella ainakin mutta eilen aamulla aurinko paistoi eteiseen niin lämpimästi että muutkin olivat sen haistaneet. Jouduin ihan odottelemaan vuoroani että sain ulkovalon sammutettua.

1410179.jpg