Edellisen jutun nuttu testattiin tositoimissa, pitääkin käyttää ahkerasti kun ei tullut tehtyä kasvunvaraa yrityksestä huolimatta. Mymmeli on lopettanut jättipukluilut ja veikkaisin ettei ensi viikon neuvolareissulla enää surra painon vähyyttä.

 

 

Lopetin Nanson viinimarjakankaan ja tein mekon johon sain sen mahdollisimman tarkoin tuhlattua. Yläosa on Ottobren hihattoman paidan nettikaavalla ja lopun trikoon sylttäsin helmaksi, kokoa 104. Saumurin differentiaalisyöttö on muuten ihan loistava keksintö rypyttämiseen!

 

 

Löysin kivan kasan vanhoja vetoketjuja, haalarihousut houkuttaisivat mutta muutamia keskeneräisiä pitää kyllä valmistaa ennen sitä. Joku kevätvilli ajaa aloittelemaan toinen toistaan hullumpia hommia...

 

 

Tytöt odottavat äitienpäiväkukkien kasvua kuin kuuta nousevaa ja kantavat paremman puutteessa sisälle leskenlehtiä. Minusta nekin ovat kauniita.

 

 

Ai niin, ensimmäinen kylpijä kävi tänään uudessa rajaojassa, siinä mihin puhdistamo laskee vetensä. Kuulin hiljaista valitusta pihalle ja poikanenhan se siellä rypi hetkeä aiemmin karkuun päässyt jalkapallo kainalossaan. Sattuneesta syystä jäi kuvaamatta.