Pääsin materiaalintuottajaksi huopakorutalkoisiin ja tässä tätä nyt on, sain aika monta hahtuvanyssäkkää pois laatikostaan. Vielä tuota materiaalia jäikin, huomenna nähdään millaisen vastaanoton pampulat saavat. Ajattelin pistää pystyyn oikein arvaajaiset, montako palloa ryhmäkuvissa esiintyy? Pesukoneessa oli kuvanottohetkellä vieä  24 valkoista palleroa jotka vodaan jättää arvausten ulkopuolelle. Oikein tai lähimmäs arvannut saa jotain pientä kivaa ja arvausaikaa on lauantai-iltaan 10.10. klo 20 asti.

 

 

 

Tänään sain aikaiseksi ompeluksia, poikaselle. Housut on tehty L-kokoisesta naisten topista (joka oli  helmasta tahrittu kynsilakalla). Lisäksi jotain vuosikertaresoria. Kaava on Ottobren (1/09) Hupsis, koko 80 pienin muutoksin.

 

 

 

Sadepuvun pöksyt samalla kaavalla kuin edelliset, paita omalla. Painatusta väänsin koko viime viikon iltapuhteet, kolmannen värikerroksen jälkeen päätin että saa riittää. Donnon valkoinen ei siis peitä kovin helposti. Täytynee hankkia tulevia pilvisuunnitelmia varten purkillinen Emon valkoista peittoväriä. Resorit näissä vielä samaa valkoista jostain saatua, nytpä se näköjään loppuikin. Sininen pohjakangas on ohutta kotimaista trikoota Eurokankaan kilolaarista. Pääsin käväisemään sellaisten ihanuuksien äärellä reilu viikko sitten. Ajatus sadepilvistä oli kaunis mutta tästä tuli ehkä vähän pyjaman ja suomiverkkarien risteytys. Värit ovat jotenkin epätavallisia meille.