Meillä on kaaauan ollut hoitoalustan kulmassa pikkuinen reikä. Taisinkin juuri siksi muinoin saada sen niin halvalla kirppikseltä. Yhtenä aamuna se näyttikin sitten tältä:

1799843.jpg

Jokusen viikon pelitti noin mutta eilen sattui lähikaupassa olemaan niin kivaa vahakangasta että ostaa pätkäytin siitä keittiöön vanhan kuusaman tilalle uuden liinan. Ei se tosin heti muitten mielestä ollut niin ihana (parempi ettei esitellä julkisesti). Vanha tuukihan onkin tämän jutun sankari kun kerran jäi sattumoisin joutilaaksi. Ompeleminen oli sanalla sanoen kuvottavaa puuhaa. Kymmenen reikää sormissa.

1799847.jpg

Kulmissa on nyt neppareiden tilalla nauhat ja vauvalla kesti ehkä 7 sekuntia hoksata miten kiva niitä on kiskoa. Ei ihan paras ratkaisu.

Lahjankin olen taas saanut. Ihanaa! Anoppi oli ystävällisesti pelastanut mummulan tyhjennyksessä roskikseen menossa olleen laatikon, jossa oli kaikenlaista tunnistamatonta "rojua". Kahdet karstat (toiset tosin risat), kolme ihan uudenkarheaa rukin rullaa ja pari (tällaisenaan käyttökelvotonta) lyhtyä sekä valkoista ja mustaa suomenlammasta, yhteensä varmaan puolisen kiloa. Roskasta tuli käden käänteessä aarre.

1799953.jpg