Kävin risujen kimppuun ja hankin samalla ihkaensimmäiset jouluvaloni, kumpiakin on nyt säilöttynä mummon keittiötölkkiin jonka kaulukseksi kiersin pienen risukranssin.

 

 

 

Tölkinhakumatkalla sattui vintissä silmiin vanhat kuusenkynttilät (toivottavasti mummo ei pahastu kun lainaan vähän niitäkin). Nipistelin kynttilät pahviin ja naamioin "kynttelikön" risupötkylällä. Tuli ihan passelin kokoinen viritys pikkupöydälle, Singerin jalkojen päälle.

 

 

 

Meillä on nyt jo vähän etujoulu, teki mieli laittaa valoja kun päätettiin ettei kuusta tänä vuonna hankita ollenkaan. Reissujoulun etuoikeuksia nämä ennakkokoristelut. :)  Pitkästä aikaa päästin itseni maanantai-iltana kirppareille, suurin luuloin sileä kymppi taskussa. Tuli sitten tuhlattua oikein 50 senttiä, minigrip-pussilliseen nappeja.

 

 

Nyt palaan sohvalla huutelevan pitsinpistelyn kimppuun, vielä tuota helmaa on jäljellä ja aika sen kun hupenee. Käytössä mekon pitäisi olla lauantaina anopin syntymäpäivillä, ehkäpä ensi viikolla on luvassa kokonaisempaa kuvaa tuunauksesta.