Tytöt saivat luvan käyttää juhlamekkoja äitienpäivänä ja nyt on sitten kaikki helmat voikukassa. Joko näille mustille pilkuille on keksitty poistokonsti vai annanko olla?

Kävimme lauantaina päiväretkellä Jaanan luona ja kaupungista tuli hankittua suunnitellut kankaat koti- sekä juhlavaatteita varten. Aloitin kotivaatteista, velouria on ihan mukava ommella lukuunottamatta hillitöntä rullautumista. Iskä sai kahdet uudet kotihousut ja protestoinnista huolimatta laitoin sinistä resoria vyötärölle, minusta se on niin muikean väristä :) Näistä tulikin juoksuhousut, kaava SK 04/07 aika runsain muutoksin.

1554409.jpg

1554414.jpg

Tein joskus muinoin huovutuskokeita Kestovaippakaupan merinolangalla, huopuu muuten tosi nätisti. Suurehko pehmeäksi vanunut tilkku jäi pyörimään pöydille ja nyt vasta hoksasin mikä sen tarkoitus oli. Tulla tietenkin pohjallisiksi punaisiin pihalopsuttimiini alkuperäisten kammottavan hiostavien muovilätkien tilalle! Laiskana vaan vedin saumurilla ympäri, pykäpistot olis kyllä olleet ihan paikallaan. Materiaalia oli sen verran että sain kaksinkertaiset kantapäät, voi olla että ensi viikolla raportoin sitten näiden puhkikulumisesta.

1554421.jpg