Ajattelin tehdä pienen kierroksen ja dokumentoida ympäri huushollia pyörivät hommailut, jos ne vaikka siitä innostuisivat valmistumaan? Eilen meinasi mennä imuriin useampikin tekele.

 

Keittiön työpöytä on täynnä kangassilppua. Kukkakankaan ostin viikolla kirpparilta ja leikkasin, vuori vaatii vielä jalostusta (etualan keltainen neule ei ihan riitä) ja vetoketju pitää ostaa. Takana on kasa paranneltuja lompakkovirityksiä leikkuussa, odottavat niin ikään vetoketjuja.

Kirjastosta nappasin torstaina iltasaduksi hassun kirjan ihan kansikuvan perusteella. Kuva on 70-luvun Suuri Käsityökerho -lehdestä joka löytyy meiltäkin hyllystä. Poikasen junahaalari sai syksyllä alkunsa juuri kyseisen kuvan innoittamana.

 

 

Jippii, löysin pöydän kulmalta valmista! Pari paitaa Elman piirtämällä painokuvalla (leikkasin siis tussipiirustuksen muovitaskuun ja tuputin). Tämän tapaista piirustusten taltiointia voisi harrastaa enemmänkin.

 

 

Ponnarin ja napin yhteensulatus teetti vähän aivojumppaa mutta sain kuin sainkin homman toimimaan. Ensimmäinen versio on tässä, nyt pitäisi hankkia lisää ohuita ponnareita tähän tarkoitukseen.

 

 

Ja sitten niitä lankoja. Täystuho yrittää kaikin keinoin tuhota kaiken käsillä olevan mutta senkin uhalla pyörii sohvalla yksi sukan elvytys ja isoin BFL-sekamelska on edennyt hihavaiheeseen.

 

 

En tiennytkään osaavani tehdä kahta hihaa yhdellä pyöröllä. Tämä tekniikka sopii oikein hyvin keskittymisvaikeuksista kärsivälle, tulee lisäykset pakolla kohdakkain!

 

 

Kehruu on tietysti tämän lisäksi levällään, muuta en kai ole ihan lähiaikoina aloittanut (ei muistella nyt niitä vuosi sitten koriin haudattuja huiveja, eihän?).