Jippii, onnistunut värjäys joka puskeutui valmiiden joukkoon ihan ennätysajassa! Olisko sentin paksuilla puikoilla ollut osansa asiassa? 100g vyyhdistä tuli kivan kokoinen ja kutittamaton huivi 30 silmukalla.

1841320.jpg

1841376.jpg

Viimeisen viikon ajan on tullut rahnutettua ja liotettua, sitten maalattua ja lääpittyä liisteriä eikä loppua näy. Tytöt saivat nyt viimein sen kauan haaveillun kerrossänkynsä ja kierrätyskeskuksesta ennen Elman syntymää kyytiin tarttunut pulpetti pääsi käsittelyyn. Olkkarissa on pari viikkoa ollut kaikki rempallaan, nyt sentään jo yhdellä seinällä on tapettia (huivikuvassa taustalla) ja ikkunanpokat sekä katto hiottu ja maalattu pariin kertaan. Huh, vielä pitäis kaivella läjä mattoja vasta keväällä lopullisesti uusittavan rupusen lattian peitoksi. Miten nämä hommat aina karkaa käsistä? Ihan vähän vaan sieltä ja täältä ja loppu onkin sitten jossain hamassa tulevaisuudessa.

1841347.jpg

1841356.jpg

1841351.jpg

Löysin eilen kirpparilta hauskan "uuden" tyynyliinan ja lähikaupasta 800g Novitan harmaa-valkoista Samos Lollipopia. Poistohinta 0,50€/kerä hurmasi, en ole Samosta koskaan neulonut mutta nyt pitäs tuosta jotain kehittää. Nähtäväksi jää oliko hyvä vai huono ostos...