Olen joutunut viime aikoina tauottamaan toivottoman hitaasti edistyvää villapukuprojektia pienemmillä (ja hauskemmilla) jutuilla. Ensiksikin kokeilin virkata lumihiutaleita, jotka huovutin pesukoneessa. Käytössä oli kolmisäikeinen kasvivärjäysvillalanka 4mm koukulla, hiutaleiden lopullinen koko n. 9cm. Tein muutamia pikkuhiutaleita myös kalalangasta, voisivat sopia vaikka joulukortteihin.

1119455.jpg

Pitempään on kutkuttanut myös kukkaroiden värkkäys ja tilasin sitten reilusti (kun kerran halvalla saa!) kehyksiä harjoittelua varten. Pari lommoreunaista harjoitelmaa maritilkuista on nyt valmiina, eivät kestä lähikuvausta mutta nyt luulisin tietäväni kuinka näitä tehdään. Ensi kerralla muistan ehkä ottaa heti alusta alkaen käyttöön ne ainoat pihdit joilla saan aikaiseksi siistiä jälkeä. Ihan jännää puuhaa tämäkin, vaatii vaan näköjään vähän opettelua.

Kolmantena esiteltäköön vielä Annelta suoraan kopioitu lumilyhtyidea. Ihastuin ensinäkemältä ja tykkään kyllä vieläkin! En osaa huovuttaa mitään siistiä "oikeasti" joten tein pallot hahtuvakeristä pesukoneessa.

1119459.jpg

Tänään uskaltauduin sateen tauottua lasten kanssa pitkästä aikaa pihalle ja näyttää vahvasti siltä että saamme vielä narsisseja joulupöydän komistukseksi :)

1119496.jpg