Löysin pari viikkoa sitten kirpparilta mymmeliä varten mahottoman kivan 70-senttisen Enstex -haalarin ja pistin siltä seisomalta kauhtuneen äp-pihapuvun kierrätyskoppaan. Elman mekkosesta jäi tietysti vajaa kerä valkoistakin Isoveljeä ja sunnuntain vietin myssyä nysväten. Ohje on ihan perusvauva Garnstudiolta ja leppis kirjasta "Anna kaikkien kukkien kukkia". Toivotaan että syksyllä sopivat.

 

 

 

Kirppislöytö on myöskin tämä naisten pilkullinen kauluspaita kokoa 42/44. Leikkasin siitä Ottobren 1/10 kaavaa mukaellen mekon, paidan toinen hiha jäi vielä jemmaan ja ommeltavaksi tuli vain uudet hihat sekä sivusaumat ja uusi helmakäänne. Kätevää napinläpikauhuiselle. Pelkäsin eniten kauluksen sopivuutta mutta ihan hyvin tuo istuu lopputulokseen eikä näytä liian suurelta. Koko on noin 122 ja Hilppa 105cm kyllä vaikuttaa mekossa telttaan eksyneeltä. Eilen taisteltiin koko ilta vaatteen omistajuudesta, yhteiskäyttöön tämä taisi lopulta päätyä.

 

 

 

Eilen nautin kirpparituurista kun kiikutin sokerileipurille iskemättömän automaattipursottimen (luvassa on kasapäin kauniita pikkuleipiä :) ja ompelumateriaalia ostin myös alennettuna, niistä lisää kunhan muuttavat muotoaan. Kolme kukkaverhoa 1,5€/kpl ja parit helmet löysin tavallisten perusvaateostosten lisäksi.