Ostin viitisen vuotta sitten kaksoisneulan. En saanut sillä silloin säädettyä siistiä ommelta ja hautasin mokoman turhakkeen tarvikelaatikon pohjalle. Nyt kun trikoovaatteille olisi melkoisesti kysyntää, aloin haikailla yökaudet peitetikkikoneen perään. Ajattelin kuitenkin vielä kerran antaa kaksoisneulalle mahdollisuuden ja kappas vain, mikäköhän siinä oli alunperin ongelmana? Nyt en tosiaan enää tiedä kun alkoi eilen ihan kerrasta tikuttaa siistiä saumaa. Ilahduin niin että hurautin vielä yhdet froteehaalarit poikaselle.

 

 

Olen niin hutilus ompelija että tehdastekoista etäisestikin muistuttava jälki saa aikaan vallattomia ilon kiljahduksia. Jostain syystä en koskaan ole onnistunut saumaamaan oikein nätisti ompelukoneen edestakaisin sahaavilla joustotikeillä.

 

 

 

Ihan viime senteillä kävi sitten näin. Ehkä saan kuitenkin hankkia muutaman kaksoisneulan ennen kuin peitetikkikoneen hinta tulee tuhrattua.

 

 

Eilen posti toi pieniä ufoja jotka ihan oikeasti pesivät puhtaaksi ainakin ensimmäisen 40 -asteisen kirjopyykkikoneellisen. Voin joskus kertoa heistä lisää jos joku on kiinnostunut, kunhan saan vähän enemmän koepesuja alle. Systeemi vaikuttaa nerokkaan vaivattomalta ja koneellisen hinta pitäisi olla pitkässä juoksussa suunnilleen sama kuin pesupähkinöillä pestessä.