Ennenkuin asia unohtuu, tahdon niksauttaa kiitosniiauksia Sarin, Eikun ja  Minnan suuntaan. tunnustuksia on aina mukava ottaa vastaan. Minnan blogissa on muuten tuoreimpana postauksena aivan ihana tuulahdus 60-luvulta. Minäkin jo piirtelin samanlaista lierimallia...

Viime päivinä olen yrittänyt olla rationaalinen ja pidättäytyä vielä mieltä houkuttelevasta hellehattujen ompelusta. Elmalle kirppikseltä hankitun Remu-puvun (2,50€) housut olivat niin huonokuntoiset että päädyin tekemään kokonaan uudet. Ulkoilukankaiden ompelu on melkein pahinta mutta Juju-kaavalla sain pinnisteltyä ihan pätevät perushousut. Käytin päälikankaaksi omat säkkimalliset kuoripöksyni ja keltainen vuorikangas on jotain mummulasta kulkeutunutta polyesteria. Koko 120 sisältää vielä kasvunvaraa.

 

 

 

Itselleni tein toisenkin imetysmekon, samalla kaavalla kuin herukkaisen. On muuten sattumoisin samaa trikoota kuin tuossa Elman leppispaidassa.

 

 

Kangas meni vähän tarkalle eikä pääntiekaitaleeseen riittänyt tarpeeksi mittaa. Tein sitten lennossa keskelle (kas kun sattuivatkin noin keskelle) kolme ryppyä. Reikä niskassa on ihan suunniteltu juttu ja helmakappaleen yläreunaan laitoin alusvaatekuminauhaa (muinainen kirppislöytö) framilonin tilalle kun sattui sopimaan väreihin.

 

 

 

Pitkästä aikaa tuli kuvattua päivän leivätkin, ruisufoja (löysää sämpylätaikinaa) kurpitsansiemenillä.

 

 

Elma näkyy päivittäneen tomaatienkin tilanteen kameraan, kohta päästään koulimaan.