Muistaakseni pikkupikkuihmisen ahtaminen aamukiireessä, paksussa toppapuvussa turvaistuimeen ei ollenkaan ylennä antiaamuvirkkua mieltäni. Lähtöjä on ensi keväänä luvassa ja peiton alla tyyppi pärjännee pelkässä villapuvussa. Edellisillä vauvoilla on ollut käytössä tavallinen pikkupeitto, joka karkasi aina jalkojen alta ja ruttaantui auton turvavyön kohdalle mahdottomaksi tulleroksi. En tiedä onko tämä sen parempi mutta yritetty on.

 

 

Peitto ankkuroituu pyllyn alle kun turvavyö vedetään jo aiemmin esitellystä reiästä läpi. Levikkeet (ne krokotiilin tassut :) saa kiedottua matkalaisen ympärille ja välissä on tyhjät kohdat auton turvavyötä varten.

 

 

 

Sain istuimen päälliset lopultakin pestyä ja paikoilleen, pian saadaan tyttöjen kanssa pakata kotiintulovaatteet peiton alle. Imetystyynystä olen haaveillut vuosia ja joulun alla sattuikin kirpparilla sopiva hyppysiin. Pari sohvaan sopivaa vaihtopäällistä hurautin lauantain ratoksi, sokerileipurin valitsema kukkakuosi on vanhasta pussilakanasta ja oma suosikkini tinttipuuvilla Finlaysonilta.