Yritin eilen hakea pajun oksia vakipaikasta vaan sielläpä olikin pelkkää valkoista, puskat penkassa. Saalis jäi laihaksi mutta jatkoin kimppua sitkeällä talventörröttäjällä. Kotipihassa on sentään jo yksi pälvi ja sisällä villakoirat tahtoisivat kaapista ulos. Sain yllättäen vinon pinon kivoja, melkein uusia vaatteita ja vaatekaappien kevätsiivo olikin niiden ansiosta ihan juhlaa.

 

 

Yhdestä tuhoon tuomitusta paidanretkusta pelastin kahdeksan kivaa nappia.

 

 

Ikkunalaudalla ei vielä liiemmin viherrä, lauantaina laitettiin tomaatin siemeniä ja punaisessa sangossa kasvavat Hilpan kesäkukat. Kirpparilla on käyty ahkerasti (Hilu sai synttärilahjaksi mummolta vähän omaa rahaa) ja tänään lykästi, ensimmäiset Tampellani <3 ja vieläpä vihreänä. Tätä on etsitty! Nahkaisia sandaaleja olen etsinyt myös, ainakin kahden viime kesän ajan tuloksetta. Oikeat sattuivat yllättäen kohdalle Anttilassa. Nyt saa kesä tulla.

 

 

Ensimmäiset vaatteet ovat jo käyneet pieniksi vaikka neuvolassa tykkäsivät että mymmeli on turhan hoikka. Pah. Ilolla kaivoin kaapista 60-senttisiä froteepotkuhousuja, omat lempparini ovat nämä Tutan pöksyt jotka ostin kerran käyttämättömänä KeuPa-kirppikseltä.