Meillä on ollut hieman saunavaikeuksia. Saunassa ei siis ole mitään vikaa koskaan ollutkaan mutta aikuisille suunniteltuna (korkea ja kaiteeton) saunapäivät ovat tuottaneet turhaa sydämentykytystä ja löylynautinnot ovat jääneet ihan kakkossijalle. Idea tuli muistaakseni pari vuotta sitten ja eilen tartuttiin tuumasta toimeen. Joskus nämä pienet asiat ottavat aikaa! Minä taas insinöörinä mittanauhan kanssa ja sokerileipuri poran varressa, ensin puhisteltiin alalaude pois paikoiltaan. Se olikin ihan nostettavaa mallia. Samoin ylälaude irti  ja sen kannattimet seinistä pois. Ylälauteen etureunasta surrattiin ylimääräinen peitelauta irti ja laude punnattiin takaisin kannattimille, pykälää alemmas kuin alunperin. Sitten ei muuta kuin alalaude perään ja yli jääneistä parrun pätkistä ja laudasta kaide etureunaan.

 

 

Sen verran jouduin rautakauppaan että hain penkin ja jakkaran istuimiksi isommille. Niitä on helppo siirrellä tarpeen mukaan ja mukaan mahtuu vaikka vanna. Ensimmäisen koelöylytyksen perusteella toimii ja saunamaisemakin on taas kohdallaan kunhan saadaan polttopuut sisälle.

 

 

Pesin ikkunoista viime lauantaiset kuraroiskeet ( silloin pestiin katto) ja innostuin rukkaamaan verhoja uuteen uskoon, kirpparilta löytyi keltainen pitsiliina (0,50€) ja vielä jos löytäisin vähän isomman vihreän niin olisin ylen iloinen.

 

 

 

Itselleni ostin pari Nanson paitaa (yht. 4€) ja poikaselle autoteepparin (1€).

 

 

 

Puinen vati (3,5€) ja Finlaysonin liina (3€) olivat ihan turhia mutta ah, niin ihania.

 

 

Ompeluksia laskin olevan vaiheessa ainakin kymmenen, ensi viikolla viimeistellään!

 

 

 

Ellei sitten nautita ulkoilmasta tämänaamuiseen tapaan.