Lupasin kertoa juhlamekosta, joka tietysti on ryppyisenä komeron perällä nyt kun kekkerit ovat onnellisesti takanapäin. Tilasin mekon netitse, Boobiin voi onneksi luottaa. Sen jälkeen tilasin vähän pitsiä jolla jatkoin helmaa (tunnen oloni oudoksi kovin lyhyissä helmoissa, extremeksi näihin juhliin riittivät korkokengät). Pitsin ompelusta onkin kuva alempana. Helmakäänteen tehdasompeleet peittelin ruskealla silmukkanauhalla. Suunnitelmissa oli vielä jotain pientä yläosaan mutta lähtö tuli ja päätin ottaa kaulaan mummun tekemän vihreäkivisen hopeakorun (se keikkuu kuvassa vinossa, oikeasti on ihan symmetrinen soikio). Hyvin päästiin kartanotunnelmaan. :) Lainaan tähän juhlissa otettua virallista kaverikuvaa kun tarkempaakaan otosta ei tällä sumusäällä taida olla tulossa.

 

 

Eilen aamulla keräsin auton takaluukun täyteen risuja ja hurautin illalla lasten kanssa kranssinvääntäjäisiin, porukkaa oli mukavasti ja koko läjä saatiin tuhottua. Opin jo itsekin kiertämään kehää ilman ompelulangan apua, sitomalla ainoastaan aloituksen rautalangalla. Illan päätteeksi kaivelin vähän paikallista roskista ja sain sieltä kotiinviemisiksi aika hauskan maisemakankaan ynnä vähän resoria. Tytöillä on jo sota päällä, kumpi saa. Täytyy ehkä taiteilla että riittäisi molemmille. Kangasta on onneksi 1,5m.

 

 

Tänään aloittelin tonttulakkeja, sydänkangas hyppäsi syliin kun kävin jotain ihan muuta hakemassa. Nyt pitäisi ommella lakkeihin kulkusia, tai ehkä edistän vähän eräänä iltana lapasesta ryöstäytynyttä joulusydänsavottaa. Mukava tapa tuhota tilkkusilppua!