Juhlia näyttää tulevan ainakin kolmet tälle kesälle, mukavaa! Viime vuonna ei tainnut olla yksiäkään. Ajattelin olla ajoissa liikkeellä kun monena vuonna on tullut viime tipassa kurja olo kun en ole edes yrittänyt värkätä mitään nätimpää vaatepuolta lapsille. Parempi mennä mieluisissa kotikutoisissa kuin kaupan tusinahöyhenissä.

1536935.jpg

Pikkusen kyllä intoa lisäsivät rahalliset tosiseikat vaikka nuukahan en missään nimessä ole... Näihin Juju-mekkoihin tuli tuhlattua yhden risan lakanan alareuna, kaksi kaapissa tyhjän panttina marinoitunutta verhokappaa, kuteiksi leikatuista vaatteista irrotettuja nappeja, Ruskovillan vaippaharsojen ympäriltä säästettyä satiininauhaa sekä ihan uudet pitsit, kuminauhat ja ompelulankaa. Mitä lapsen juhlamekko kaupassa maksaa? En ole onneksi koskaan ostanut, Elman tähänastisista kallein juhlakolttu maksoi 4€ kirpparilla. Sukkikset taitaa olla se suurin menoerä tyttölasten kanssa.

1536959.jpg

Hilpan mekkoon tuli vahingossa satiininauhakiinnitys kun unohdin leikatessa jättää napitusvaraa olalle enkä viitsinyt millään leikata uusia kappaleita. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen ottaen huomioon ettei mitään suunnitelmia ollut, laitettiin pala kerrallaan mitä sattui vastaan tulemaan ja mieleen muistumaan. Musta ihan tuntuu että voisin viimein alkaa harrastaa myös ompelua, lapset on niin inspiroivia :)

1536967.jpg

1536968.jpg