Ja taas meitä on muistettu tunnustuksin, kiitos Miu! Olipa löytää uusi samanhenkinen seurattava :) Olen laiska askartelemaan näiden parissa joten jää taaskin juttu jatkamatta.

Eiliset pöksyt testattiin pikipäin poikasen kanssa illalla ja mahtuivat ylle ainoastaan kertisvaipan kanssa. Suoraan pienten pinkkaan siis ja uutta putkeen. Loppuivat onneksi vaippaongelmatkin tänään kun pesukoneenkorjaaja päästi meidät illalla lopultakin piinasta, kymmenen päivää ilman konetta tuntui vähintään kuukaudelta. Pikkuisen jo pesinkin iltapuhteeksi, alkoi olla niin pahat vierotusoireet koneen hurinasta. Mulla ei kyllä olisi vaikeuksia jos pitäisi valita yksi kotityö, se on se märän pyykin nuuskutus. Huomenna vien heti aamutuimaan lakanoita pihalle jäätymään, ensimmäistä kertaa tälle keväälle.

Tämä päivä kuluikin muuten kivalla retkellä, hyvässä seurassa tietenkin. Kierrettiin lasten kanssa pari kirpparia ja Kangastukun varastomyymälä Hyvinkäällä. En sortunut kangaslaarien äärellä mutta kirppuja hyppeli kyytiin senkin edestä. Oli ihan pakko vähän nauttia vielä illalla parhaista ostoksista linssin välityksellä.

 

 

Näitä olen etsinyt ja nyt sain, nokialaiset poikaselle kokoa 21. Olen nähnyt tällaisia ennen vain kuvissa. Näyttävät minusta ihan tontun töppösiltä. Ja sopivasti nyt kun edellisissä pikkusaappaissa on reikä.

 

 

Uunivuualle kaveri, tsekkoslovakialaista tuotantoa molemmat. Takana vanha ja edessä uusi.

 

 

Lapuan kankurien uudenveroinen ruskea-valkoinen Asteri. Oli ostettava kun kympillä sai. Itselleni ostin eurolla myös vanhan ruskean Nanson housuhameen, se on niin ruma etten kehdannut edes kuvata. Pientä laittoa ehkä vaatii :D

 

 

Hilpalle pistämättömät karvasaappaat, kärkien muotoilu vei jalat alta. Hilu sai myös ei niin kuvauksellisen kelluttavan uimapuvun (ja varvastossut), heti alkoi hinku uimahalliin. Perustelu oli kyllä aika vakuuttava, mökillä ei voi uida koska vesi on jäässä ja kesään on ihan liian pitkä aika lapsen odottaa.

 

 

Nämä saappaat mahtuisivat Elmallekin mutta hän ei voi käyttää niitä koska ovat niin hirveän rumat (kaikki ruskea on nykyään rumaa). Illalla neiti nirppanokka linnoittautui sohvalle ja rupesi kaikessa hiljaisuudessa kirjoittamaan nimiä piirustuksilleen, ensin tuli talo ja sitten vessa. Kuka sille tällaista on opettanut? Väitti vain että kuuleehan sen, kun tarpeeksi hiljaa itse sanoo, mitä kirjaimia pitää laittaa.

 

 

Keittiön pöytä alkaa muistuttaa viidakkoa ja sehän on varma kevään merkki. Näilläkin kavereilla on ilmiselvästi kova pyrky johonkin.