Eikös se niin mene, että kun yhden työn tekee valmiiksi, saa aloittaa kaksi uutta?

1861774.jpg

Pyhäsukat Elmalle, koko on 7-8v. Toivottavasti koko ei ole enne valmistumisajankohdasta.

1861777.jpg

Pitihän sitä Samosta kokeilla, isoon paidanhelmaan on huvennut jo neljä kerää. Malli jäljittelee Cobblestonea. Liikaa tulee noita isoja valkoisia läikkiä mun makuuni mutta käyttäjäehdokkaalle kuulemma kelpaa hyvin. Yritän psyykata itseäni ajattelemalla että tummanharmaat sammarit saavat sen varmaan näyttämään ihan mukiinmenevältä. Tämä jos mikä on sopivan aivotonta sadunlukuneulontaa.

Värjäsin vielä pikkuisen kypsemmillä aronimarjoilla ja nyt villasta tuli ihan selvästi punaisempaa kuin aiemmin kiehuneista langoista. Oikeastaan ihan kiva vanha roosa voisi olla sen värimääritelmä.

1861809.jpg

Aamutohinassa iski lankavitriinin siivousinspiraatio vaikka ehkä muitakin tähdellisempiä kohteita olisi ollut... Ne vaan on niin ihania. Varsinkin itsetehdyt.

1861813.jpg

Sadetta pidellessä taitaa mennä tämä(kin) ilta. Ei sateessa mitään vikaa mun mielestä ole mutta rajansa kaikella, kellarissa tarvitaan kohta kumisaappaita ja perunat uivat pellolla savivellissä. Ojasta allikkoon taitaa käydä niiden matka kun joskus saadaan liejusta nostettua. Viimeinen kuva on toissailtaisesta käsityöklubin kokouksesta.

1861818.jpg